torsdag 31 maj 2012

Backintervaller

Gårdagens träningspass bestod av uppvärmning ca 10 min till närmsta backe. Väl i backen blev det 8 intervaller, med joggvila nerför backen. Så himla bra (dock inte lätt ;-)) det går med musik i öronen. Tidigare sprang jag alltid utan musik, men på sistone har jag min spellista i öronen, lite då och då.
Jag joggade hem och väl hemma blev det styrka, armhävningar, plankor och en övning med pilatesboll som jag hittat hos Majken. En härlig lång stretch på det!

Mina löparskor är verkligen superlätta, iallafall med de som jag har att jämföra med! Jag springer för närvarande med dessa:
Brooks Pure Flow

En sko med ett märke som jag aldrig tidigare ens hört talas om tidigare, men jag har hittills varit supernöjd!!

tisdag 29 maj 2012

Rullskidpremiär

På stapplande ben, likt Bambi, inledde jag idag min rullskidträning. Jag letade körde bil till närmsta industriområde, för att hitta lämplig asfaltyta att premiäråka på. På med hjälm, knä- och armbågsskydd och sedan var det bara att ge sig iväg. Första varvet spände jag mig och det krampade både här och där, men på andra varvet lossnade det lite och jag kunde slappna av mer i åkningen. Långt i från perfekt, men en bit på vägen... Men himla kul var det.... Tyvärr blev det inga bilder, då jag lämnade mobilen i bilen för att utesluta att den gick i sönder vid ev fall. ;-)

bilden lånad härifrån.

Det var iallafall ett par sådana här jag hade fötterna på ;-)